Montaj pavaje

montaj pavele

Societatea noastră dispune de echipe specializate în montajul pavelelor, formate din specialişti instruiţi în Germania, Italia şi Franţa. Au urmat cursuri de montaj pavele, design al grădinilor şi au fost instruiţi în folosirea utilajelor de ultimă oră cu care lucrăm.

Costul  de montaj pavele este aproximativ  18-25 lei /mp, in functie de configuratia terenului

Echipele noastre se pot deplasa oriunde în ţară sau străinătate în funcţie de lucrări. Pot executa lucrari foarte mari sub teremene limită. Organizarea noastră foarte bună ne ajută să executăm lucrările fară a fi nevoie să aştepraţi după programări.
Experienţa noastră de peste 12 ani ne ajută să ne menţinem în topul celor mai buni din domeniu.
Din echipele noastre fac parte şi designeri care pot crea modele unice şi pot adapta totul în funcţie de gusturile dumneavoastră, astfel încat totul să se asorteze şi să fie în armonie. O gradină armonioasă menţine starea de bine a familiei.
Noi ne bazăm pe calitate şi eficienţă.

Montajul pavelelor

Vă împărtăşim secretul montajului perfect, obţinut de profesioniştii nostrii prin experienţă şi cursuri de specialitate în domeniu.
În primiul rând trebuie făcută o fundaţie rezistentă asemănătoare celei pentru construcţia drumurilor (conform Legii 10/1995 privind calitatea în construcţii şi SR6978:1995).
Pavajul se alege în funcţie de destinaţia pentru care se utilizează, adică:

  • pentru trafic pietonal se foloseşte pavaj de 2.5, 3, 4.5 cm;
  • pentru suprafeţe pe care circulă autoturisme şi camioane sub 3,5t recomandăm pavaje cu o grosime sub 6cm;
  • pentru suprafeţe pe care circulă utilaje grele (peste 3,5t) trebuie ales un pavaj de cel puţin 8cm.

Materialele necesare pentru montaj pavaj sunt: şipci de margine, beton de montaj, piatră spartă sau balast cu o granulaţie de 0-63mm, piatră spartă sau balast granulaţie 0-16mm, mărgăritar granulaţie 2-4mm sau 5-8mm, nisip pentru rosturi 0-2mm.