Servicii

Productie pavele vibropresate si borduri

Pavelele vibropresate sunt realizate prin compactarea betonului (îndesare şi vibrare) – proces realizat cu ajutorul unei linil tehnologice automatizate.
Compactarea betonului are ca rezultat pavele de o densitate superioara si deci rezistenta mai mare. detalii productie pavele vibropresate

Vanzari

Departamentul nostru de vânzări vă stă la dispoziţie non-stop.
Este alcătuit din profesionişti, bine instruiţi capabili să vă raspundă la toate întrebările şi să vă facă cele mai bune oferte care să vi se potrivească.
Ei se pot deplasa la client, pentru a face măsurători, pentru a da cele mai bune sfaturi şi a vă ajuta să vă alegeţi modelele care se potrivesc personalităţii şi nevoilor dumneavoastră.

Departamentul de vânzări este foarte bine organizat şi răspunde cu promptitudine oricăror cerinţe, astfel încât clientul să nu trebuiască să aştepte.
Principala noastră prioritate este clientul.

Livrare pavele vibropresate si borduri

Societatea noastră asigură transportul pavelelor (contra cost în funcţie de kilometrii) cu platforme specializate, în condiţii de maximă siguranţă, pentru a se evita deteriorarea lor.

Pevelele sunt aşezate cu grijă pe paleţi şi încărcate cu utilaje speciale pentru a se evita spargerea sau ciobirea.

Reţeaua logistică este foarte bine pusă la punct astfel încât să nu se întârzie cu transportul, iar pavelele să ajungă la destinaţie în timp util şi condiţii bune. detalii livrare pavaje

Montaj pavaje

Societatea noastră dispune de echipe specializate în montajul pavelelor, formate din specialişti instruiţi în Germania, Italia şi Franţa. Au urmat cursuri de montaj pavele, design al grădinilor şi au fost instruiţi în folosirea utilajelor de ultimă oră cu care lucrăm.
Echipele noastre se pot deplasa oriunde în ţară sau străinătate în funcţie de lucrări. Pot executa lucrari foarte mari sub teremene limită. Organizarea noastră foarte bună ne ajută să executăm lucrările fară a fi nevoie să aştepraţi după programări. detalii montaj pavaje